Vi gjør det enklere å bli kjent med løsningene våre ved å forenkle porteføljen

Vi håper du har lagt merke til noen viktige endringer i produktnavnene våre – vi jobber nemlig for å samle porteføljen vår. Samtidig som vi gjør det enklere å bruke Citrix-produkter, gjør vi det også enklere å forstå løsningene våre ved å gi dem nye navn. Vi jobber hardt for å gjøre det enklere å oppleve Digital Workspace-, Networking- og Analytics-løsningene for å levere sikkerheten, valgfriheten og fleksibiliteten som passer for dine forretningsbehov. Se mer informasjon nedenfor.

Digital arbeidsplass

Med Citrix Workspace finnes alt du trenger for å jobbe i én enkelt, sikker app, som gjør tilgang og ytelse enkelt basert på brukerkontekst og IT-designede forhold.

Citrix Workspace
Byr på en enkel løsning for å levere sikker tilgang til apper, skrivebord og data på alle typer enheter. Gir en brukerorientert opplevelse hvor alt du trenger for å jobbe finnes i en enkelt app.

Citrix Virtual Apps and Desktops
(tidligere XenApp og XenDesktop)
Gir kollegene dine frihet til å jobbe hvor som helst, og reduser IT-kostnadene samtidig. Gir sikker leveranse av Windows-, Linux-, nett- og SaaS-apper i tillegg til virtuelle skrivebord til enhver enhet fra en hvilken som helst nettsky.

Citrix Content Collaboration
(ShareFile-integrasjon)

Muliggjør sikker tilgang, synkronisering og deling av filer.

Citrix Endpoint Management
(tidligere XenMobile)
Utvider administrasjon av mobilapper og mobilenheter til sluttpunkt og IoT-orkestrasjon og sikkerhet til Citrix Workspace.

Citrix Workspace-applikasjon
Ny mobil-, nett- og skrivebordsopplevelse som samler alle appene og filene du trenger for å jobbe.

Citrix Hypervisor
(tidligere XenServer)
Optimalisert servervirtualisering for alle datasenterets arbeidsbelastninger.

Citrix Secure Browser
(tidligere XenApp Secure Browser)

Inkluderer konsekvent, sikker fjerntilgang til nettapper på nettet i Citrix Workspace.

Nettverksteknologi

Citrix Networking, en omfattende portefølje bestående av deler som tidligere ble kalt NetScaler, utvides videre innen programvaredefinert nettverksteknologi. Citrix vil nå være det primære navnet innen applevering, med pålitelig sikkerhet og synlighet gjennom intelligent analyse.

Citrix ADC
(tidligere NetScaler ADC)
Pålitelig appleveranse og lastbalansering over hele nettverket.

Citrix Application Delivery Management
(tidligere NetScaler Management og Analytics System)
Ende-til-ende-nettverk og appadministrasjon, automatisering, analyse og orkestrering.

Citrix Gateway
(tidligere NetScaler Unified Gateway og NetScaler Access Gateway)
Sikker, kontekstbasert tilgang til appene og dataene du trenger for å gjøre ditt beste arbeid.

Citrix SD-WAN
(tidligere NetScaler SD-WAN)
Forandrer avdelingsnettverk og WAN-er med skyteknologi for å sikre en pålitelig og konsekvent brukeropplevelse.

Citrix Secure Web Gateway
(tidligere NetScaler Secure Web Gateway)

Hjelper deg med å håndheve selskapets retningslinjer og blokkere skadelig materiale for å beskytte ansattes og bedriftens informasjon.

Citrix Web App Firewall
(tidligere NetScaler App Security, NetScaler App Firewall og NetScaler Web App Security)
Høytytende brannmur for nettapper (WAF) som beskytter nettverket mot trusler.

Analyse

Citrix Analytics bruker maskinlæring til å levere brukeratferdsanalyser og proaktive sikkerhetsinnsikter. Citrix Analytics samler inn data fra hele Citrix-porteføljen og gir administratorer innsikten de trenger for å håndtere trusler mot bruker- og appsikkerhet proaktivt, oppnå bedre appytelse og støtte kontinuerlig drift.

Citrix Analytics
Prediktiv og spesifikk innsikt som dekker hele Citrix-porteføljen.

Vanlige spørsmål

Citrix er opptatt av å gi brukere mulighet til å jobbe med produkter og løsninger slik de ønsker, samt å tilby den opplevelsen, den sikkerheten og det utvalget som er nødvendig for å utvikle nye ideer, engasjere kunder og være produktive – når som helst og hvor som helst. Ved å samordne opplevelsen kan vi forenkle tilbudene våre, og dette krever en navnendring. Nå som vi har gått over til de nye løsningene og navnene, vil det bli enklere for deg å forstå fordelene med Citrix som en forretnings- og teknologipartner.

Den bransjeledende teknologien, støtten og tjenestene du alltid har fått fra Citrix har ikke endret seg. Vi er klare til å hjelpe deg med å endre portaler, brukerdokumentasjon og brukeradferd. Når denne overgangen er fullført, vil organisasjonen din dra nytte av integrasjonen og forenklingen av porteføljen vår ved at vi er bedre rustet til å levere fordeler som passer dine forretningsbehov.

Vi har tilpasset utgavenavnene for hele porteføljen med standard, avansert og premium-utgaver. Ta kontakt med salgsrepresentanten din hvis du har spørsmål om produktutgavene du allerede har.