Sikker digital drift med digitale arbeidsområder.

Vi samarbeider med kundene for å omdefinere fremtiden for arbeid. Vi utvikler teknologien for digitale arbeidsområder for å forene og bedre brukeropplevelsen, sikre bedriftsapper og -data samt gjøre det enklere for IT å konfigurere, overvåke og administrere dagens stadig mer komplekse, hybride miljøer med flere nettskyer. Det er slik vi forbinder mennesker, organisasjoner og ting – hvor som helst, når som helst og på alle enheter.

Citrix leverer fleksibilitet og kontroll som gir nye arbeidsformer og driver virksomheter fremover

For å utnytte nettskyens smidighet uten kompleksitet og redusert hastighet har du behov for fleksibiliteten og kontrollen som digitale arbeidsområder gir deg. Citrix Workspace integrerer forskjellige teknologier, plattformer, enhet og nettskyer, slik at du oppnår fleksibilitet og enkel implementering. Innfør ny teknologi uten avbrudd i den eksisterende infrastrukturen. IT og brukere kan sammen opprette en kontekstbevisst, programvaredefinert perimeter som proaktivt fokuserer på sikkerhetstrusler over dagens distribuerte systemer med flere enheter og hybride- og flernettskymiljøer. Enhetlig, kontekstuell og sikker: Citrix bygger fremtidens arbeidsområde slik at du kan operasjonalisere teknologien du trenger for å drive virksomheten videre.

Citrix Cloud-tjenester

Fordelene ved Citrix med nettskyens fleksibilitet

Citrix Cloud-tjenester leverer den raskeste, enkleste og mest fleksible tilnærmingen til sikker administrasjon av digitale arbeidsområder. Reduser kostnadene og kompleksiteten, og opprett og distribuer arbeidsområder raskt i enhver nettsky eller infrastruktur.

Les mer om Citrix Cloud-tjenester 

750 K

ANTALL NETTSKYLEVERTE MILJØ FRA CITRIX-TEKNOLOGIER

Kilde: Citrix salgsoperasjoner

Digital arbeidsplass

Lever riktig opplevelse til riktig bruker til rett tid

Integrer teknologier, plattformer, enheter og skyer for å sikre og forenkle IT-administrasjonen, samtidig som du gir personlig tilgang til relevante systemer og verktøy som brukerne trenger på en kontekstuell og sikker måte.

Les mer om den digitale arbeidsplassen

15 mill.

AKTIVE BRUKERE PER UKE FOR CITRIX WORKSPACE

Kilde: Citrix Insight-tjenester, august 2017

Programvaredefinert Citrix nettverksteknologi

Inngå partnerskap med en bransjeleder. Oppnå trygghet.

Lever programvarebaserte nettverksløsninger med sikkerheten, påliteligheten og hastigheten som flere tusen nettverk verden over setter sin lit til.

Les om programvaredefinert nettverksteknologi

#1

IT-EKSPERTER HAR VALGT CITRIX' NETTVERKSTEKNOLOGI SOM DEN BESTE KONTROLLEREN FOR APPLIKASJONSLEVERANSER TRE ÅR PÅ RAD

Kilde: IT Brand Impulse 2015


 

Virkeliggjør den digitale transformasjonen

Alle bransjer blir påvirket av digitale teknologier. Teknologi bidrar til å revolusjonere arbeidsmåten vår, gir oss mulighet til å skape nye forretningsmodeller, fremmer innovasjon og produktutvikling og engasjerer kundene i mer meningsfulle opplevelser.

Forenkle systemene

En skybasert tilnærming forenkler administrasjonen, slik at IT-teamene får fleksibilitet til å innføre nye systemer, rask skalering og implementere oppdateringer ved behov.  

Ta kontroll over sikkerheten

Vår tilnærming til sikkerhet er annerledes. En kontekstbevisst, programvaredefinert perimeter sørger for sikker, brukerspesifikk tilgang og adferdsanalyse for full synlighet i nettverket og brukernes økosystem.

Tiltrodd av dagens ledende selskaper

Verdens mest kjente merker setter sin lit til Citrix for levering av sikre digitale arbeidsområder.

Fortune Global 100

Fortune Global 500

Forbes Global 2000

Kilde: Citrix salgsoperasjoner, 2015

Hva gjør Citrix annerledes?

Enhetlig

IT kan konfigurere, overvåke og administrere hele den teknologiske infrastrukturen din via ett enkelt panel for å levere en enhetlig bruker- opplevelse.

Kontekstbasert

Digitale arbeidsområder tar i bruk maskinlæring for å tilpasse seg til hver enkelt medarbeiders arbeidsmønster og forventninger, slik at de kan få unna arbeidet, uansett hvor de befinner seg.

Sikker

En programvaredefinert perimeter gir sikker tilgang og full synlighet i nettverket og brukerens økosystem, slik at du kan håndtere trusler på en proaktiv måte.

Dette sier ekspertene

Citrix anerkjent som en av lederne i Forrester Unified Endpoint Management Wave Report 2019.

Citrix tilbyr den mest modne løsningen for virtualisering av Microsoft Skype for Business.

Citrix er utropt som en av lederne i 2018 Content Collaboration Platforms Magic Quadrant.

Over 400 000 kunder leverer apper og data på en sikker måte med produkter fra Citrix

Kilde: Citrix salgsoperasjoner, mars 2016

Se flere kundehistorier

Utforsk hvordan løsninger fra Citrix kan bidra til å omdefinere arbeidsmåten din