Applikasjonsvirtualisering og VDI ikon

Digital arbeidsplass

Integrer teknologier, plattformer, enheter og skyer for å sikre og forenkle IT-administrasjonen. Gi ansatte personlig tilgang til relevante systemer og verktøy de trenger, når og hvor de trenger dem.

DIGITAL ARBEIDSPLASS

Citrix Workspace

Hva er en digital arbeidsplass?

En digital arbeidsplass er en fleksibel og integrert måte å levere og administrere apper, skrivebord, data og enheter som brukerne trenger på en kontekstuell og sikker måte. Et samlet, kontekstbasert og sikkert digitalt arbeidsområde fra Citrix gjør det mulig å gjøre alt dette og realisere fordelene med hybride miljøer med flere skyer, samtidig som administrasjonen blir enklere og sikkerhetsutfordringene håndteres med en brukerorientert tilnærming til sikkerhet. En komplett trygg digital arbeidsplass må være:

Enhetlig

IT kan konfigurere, overvåke og administrere hele den teknologiske IT-infrastrukturen din via et enkelt panel for å levere en enhetlig brukeropplevelse.

Kontekstbasert

Digitale arbeidsområder tar i bruk maskinlæring for å tilpasse seg til hver enkelt medarbeiders arbeidsmønster og forventninger, slik at de kan få arbeidet gjort på en sikker måte og opprettholde produktiviteten, uansett hvor de befinner seg.

Sikker

En brukerorientert sikkerhetstilnærming gjør brukeren til midtpunktet i sikkerhetsrammen, og samler alt som er kjent om brukeren og vedkommendes atferd for å gi kontekstuell tilgang, sikkerhetskontroller og prediktiv analyse for full synlighet i nettverket og brukerøkosystemet.

Du har arbeidsplassen med deg i lommen. Selv om du drar fra kontoret og slår av maskinen, kan du fortsette å jobbe på toget – og markøren er fortsatt på samme sted som da du forlot kontoret. Dette er fremtiden. Slik bør det fungere.
Markus Marksteiner
CTO for gruppen
Baloise Group

Hvorfor bør du velge Citrix Workspace?

Administrasjon av en stadig økende liste av SaaS-, nett- og mobilapper som drives via én eller flere skyer, er uhåndterlig og øker sikkerhetsrisikoen. Citrix Workspace, med en brukerorientert tilnærming til sikkerhet, lar IT ta tilbake kontrollen og proaktivt håndtere sikkerhetstrusler i dagens distribuerte, hybride miljøer med flere skyer og enheter. Kun Citrix kan samle alle apper og data uavhengig av programmer, både lokalt og i skyer, for å levere riktig opplevelse til riktig bruker i rett tid.

Anbefalt

  • Citrix Virtual Apps reduserer kostnadene til skrivebordsstøtte med 1,7 millioner dollar.

  • Citrix anerkjent som en leder i IDC MarketScape: «Leverandørvurdering 2018 – programvare for mobilitetsadministrasjon for globale bedrifter»

  • Citrix er utropt som en av lederne i 2018 Gartners Magic Quadrant for innholdssamarbeidsplattformer.

  • Tenk Citrix for alle ADC-muligheter, verden over

Våre omtalte partnere