Gi de ansatte en bedre opplevelse med en intelligent arbeidsplassløsning

Øk produktiviteten ved å organisere, veilede og automatisere arbeidet

Det kan koste mye tid og tålmodighet hvis arbeidet forsinkes fordi de ansatte må søke i mange forskjellige systemer for å finne oppgaver og informasjon. Dagens arbeidsstyrke trenger en intelligent digital arbeidsplass for å få orden i kaoset og gi de ansatte én anvendelig visning som dekker alle systemene. En intelligent arbeidsplass oppdager endringene som betyr noe og effektiviserer komplekse prosesser til målrettede arbeidsflyter. Viktig informasjon og viktige oppgaver kan flyttes fritt. Med en intelligent arbeidsplass får de ansatte en god opplevelse, og IT har full kontroll på bedriftsdataene.

Citrix Workspace Intelligence omvising og demonstrasjon

Last ned Citrix' mobiltetsverktøy

La ikke kravene fra mobile virksomheter komplisere IT-administrasjonen.

Lær hvordan

Citrix Workspace gir brukerne ett tilgangspunkt – ett gjenkjennelig, konsekvent grensesnitt som er det samme på alle enheter. Brukerne har tilgang til alt de trenger, fra integrerte SaaS-apper til nett-, mobil- og virtuelle apper, til og med fra skrivebord til distribuerte fillagre. En felles appbutikk gir muligheten til automatisk levering av alle apptyper til et fritt antall enhetsformfaktorer.

Citrix-teknologien hjelper deg også med å holde kontrollen på miljøet på andre måter. Sikker, integrert identitets- og tilgangskontroll autentiserer brukerne med praktisk enkel pålogging – og gir IT intelligente løsninger for oppstart av apper. Citrix-nettverksteknologi sikrer at brukerne får applikasjonsytelsen de forventer uansett hvor de er eller hvor applikasjonene deres driftes fra.

Citrix Workspace har mikroapper utviklet for å hjelpe brukerne med å jobbe smartere og raskere. De samler informasjon og oppgaver fra ulike systemer og automatiserer arbeidsflytene. Unødvendige innlogginger, klikk og sveipinger blir eliminert, slik at de ansatte bruker mindre tid på rutinearbeid. Tilpassede og prioriterte varsler og proaktive, intelligente bedriftsfeeder gir sømløs tilgang til viktig, anvendelig informasjon.

Mikroappverktøyet gjør det mulig å lage tilpassede arbeidsflyter på minutter. Gjør jobben enklere for de ansatte med personlige gjøremålslister og oppgaver med ett klikk. Hvis du foretrekker ferdige løsninger, tilbyr Citrix Workspace mikroapper utviklet i samarbeid med populære SaaS-leverandører.

Med Citrix Workspace kan du administrere ulike IT-siloer på én helhetlig konsoll. Fra denne ene enkle skjermen kan du administrere arbeidsplasstjenester, redusere mengden unødvendig arbeid og effektivisere IT-driften. Du kan også proaktivt vurdere interne trusler. Citrix Workspace med Citrix Analytics gir deg mulighet til å analysere brukeradferden. Brukernes risikonivå vurderes og rangeres, slik at det blir enkelt å oppdage og redusere risikoer. Kombinasjonen av ytelses- og rotårsaksanalyse hjelper deg med å optimere ressursene og levere en god brukeropplevelse.  

Citrix-produkt

Citrix Workspace

  • Gir de ansatte én anvendelig oversikt over alle systemene.
  • Bryter ned komplekse SaaS-applikasjoner til målrettede, effektive arbeidsflyter.
  • Automatiserer arbeidet ved å flytte viktig informasjon og viktige oppgaver til alle typer enheter, intranett og meldingstjenester.

Se Citrix Workspace i bruk

Bli med på en livedemonstrasjon.