Tillat bruk av egne enheter (BYOD) uten at det går på bekostning av sikkerheten

Muliggjør sikker bruk av personlige mobile enheter på arbeidet

Medarbeidere velger stadig oftere å ta med seg personlige enheter på arbeidsplassen, noe som gir IT nye utfordringer innen administrasjon av apper og mobilenheter. Bruk av egne enheter (BYOD) gir medarbeiderne frihet til å velge enhetene de bruker, men kan medføre en sikkerhetsrisiko for virksomhetens data.

Lær hvordan

Med det økende kravet om BYOD, har IT behov for å kunne administrere apper og enheter på en sikker måte. Citrix XenMobile gjør det mulig for IT å administrere mobilapper og enheter på tvers av plattformer, alt fra én enkelt konsoll. Med administrasjon av mobilitet via én enkelt konsoll kan IT angi retningslinjer for å oppfylle  kravene til sikkerhet og samsvar, samtidig som medarbeiderne har frihet til å velge enhetene de bruker.

Citrix XenMobile tilbyr en løsning for administrasjon av mobilapplikasjoner (MAM) som eliminerer problemet rundt personvern for medarbeidere. Uten behov for registrering av enheter kan IT-administratorer bruke applikasjonsspesifikke retningslinjer, så som enkel pålogging eller fjernsletting, i tillegg til arbeidsprosesser mellom apper. Med en MAM-først-tilnærming fungerer personlig informasjon og arbeid sammen på medarbeidernes mobilenheter uten at det går ut over sikkerheten for virksomhetens data.

Gi medarbeiderne verktøyene de trenger for å kunne være produktive på sine egne enheter. XenMobile leverer sikre produktivitetsapplikasjoner, optimalisert for forretningsbrukere, som leverer samme forretningsfunksjoner som brukerne ville forvente fra sine skrivebordsapplikasjoner. Integreringen av sikre produktivitetsapplikasjoner og arbeidsprosesser fremmer økt produktivitet på de personlige enhetene. IT kan sentralt administrere applikasjonene på tvers av ulike plattformer, redusere kompleksiteten ved BYOD-administrasjon og optimalisere mobilproduktiviteten.

Citrix-produkter

XenMobile

  • Effektiviser virksomheten ved sentral administrasjon av applikasjoner og data på tvers av plattformer.
  • Eliminer behovet for enhetsregistrering ved å innføre en MAM-først-tilnærming.
  • Ta i bruk applikasjonsspesifikke sikkerhetsregler som gjør det mulig for personlige data og virksomhetsdata å sameksistere på BYOD-enheter.

Neste trinn