Sikre og administrer Office 365 på mobilenheter

Få tilgang til populære Office-apper uten risiko for å miste forretningsdata

Microsoft Office 365 gir brukerne sømløs tilgang til Word, Excel, Exchange, PowerPoint og andre Microsoft-applikasjoner som er kritiske for virksomheten, uansett hvor de befinner seg og på alle enheter. Innføring av O365 er imidlertid bare begynnelsen – i tillegg til Microsoft-apper distribuerer de fleste bedriftsorganisasjoner andre integrerte mobilapper, og også tilpassede apper, nett- og SaaS-apper i tillegg til virtualiserte applikasjoner som kjører sikkert i datasenteret. IT krever synlighet i alle støttede plattformer samt appene og dataene de inneholder.

Lær hvordan

MedCitrix XenMobile kan IT levere beskyttelse for bedriftsapper, i tillegg til atskillelse fra personlige apper på brukernes mobilenheter. Velg å slette bedriftsapper og -data fra mobilenheter, uten at det påvirker innstillingene på brukernes personlige enheter.

Distribuer offentlige Office-apper ved bruk av XenMobile Store. XenMobile Store kan inneholde alle apper som organisasjonen ønsker å tilgjengeliggjøre for brukerne sine. Office-appene er administrerte apper, slik at administratoren har full mulighet til å gi og oppheve brukerrettigheter.

Citrix XenMobile muliggjør open-in-funksjonalitet, slik at brukerne kan utveksle data og dokumenter med integrerte Office-apper. Et vedlegg i XenMobile Secure Mail kan åpnes i flere Microsoft Office 365-apper.

Aktiver sikkerhet for både inaktive og aktive data ved bruk av VPN per app med Citrix NetScaler ADC.  Samme NetScaler applikasjonsleveransekontroller som brukes for Citrix Secure Mail- og andre XenMobile-apper kan også brukes for O365.

Citrix-produkter

XenMobile

  • Lever Office 365-apper og andre mobilapper på en sikker måte til autoriserte og kompatible mobilenheter.
  • Håndhev retningslinjer for enhetskryptering som beskytter inaktive data.
  • Aktiver mikro-VPN og VPN-beskyttelse per app for aktive data mellom nettskyen og virksomhetens interne datasenter eller nettverk.

Se

XenMobile integrert med Microsoft EMS/Intune

Få informasjon om hvordan XenMobile øker sikkerheten og produktiviteten til O365.

Les

Sikring og administrasjon av O365 med XenMobile

Se hvorfor Office 365 har blitt så populært hos bedriftsbrukere.

Utforsk

XenMobile for EMS

Få informasjon om hvordan XenMobile og EMS kan hjelpe med å administrere Office 365 og arbeidsplassen din.

Neste trinn