Enklere håndtering av brukermiljøet med samordnet endepunktsadministrasjon

Administrer et bredt utvalg av mobile enheter, inkludert bærbare datamaskiner, fra ett konsoll

XenMobile er plassert i Leaders Quadrant i Gartner Magic Quadrant for Enterprise Mobility Management Suites for 2016

Les rapporten

Når vi snakker om et «arbeidsområde», henviser vi ikke til et fysisk sted, som et kontor eller kontorlandskap. Et arbeidsområde er nå et tilpasset sett med apper og enheter som gir mer fleksibilitet på arbeidsplassen og frihet til å velge enhetene som brukes – samtidig som tilgangen til apper og data bevares, uavhengig av sted. Ideelt sett hadde alle kunnet jobbe fra smarttelefoner eller nettbrett, men i virkeligheten er mange fremdeles avhengige av bærbare datamaskiner for å utføre sine daglige arbeidsoppgaver. Dette gir IT en ny utfordring, fordi administrasjonsplattformene for mobile enheter og bærbare datamaskiner er forskjellige. For å overvinne denne nye utfordringen må IT kunne administrere og holde oversikt over alle enhetstyper gjennom én enkelt administrasjonsplattform. Dette er det mulig å oppnå via samordnet endepunktsadministrasjon.

Siden EMM-leverandører har vært så raske til å støtte Windows 10 MDM API-er, har mange blitt skeptiske til å sette sin lit til at de vet hva de gjør med Windows. Citrix har fordelen av å kunne langt mer om Windows enn andre mobilitetsleverandører.

Kilde: BrianMadden.com

Citrix XenMobile støtter nå MDM (administrasjon av mobilenheter) API-er i Mac OS X og Windows 10-enheter. Dette gir IT muligheten til enkelt å administrere og holde oversikt over et bredt utvalg av mobile enheter, inkludert Windows og Mac pc-er, fra én enkelt konsoll. Den siste versjonen av XenMobile støtter de nyeste versjonene av iOS 9, Android for Work, Samsung KNOX, Windows 10 og Windows 10 Mobile.

Som et verktøy for samordnet endepunktsadministrasjon kan XenMobile administrere alle typer enheter med et felles sett retningslinjer, fra én enkelt plattform. Dette betyr at medarbeiderne kan jobbe på alle enheter, hvor som helst.

Se

Citrix ekspertinnføring i mobilitet (1:52:16)

Se denne videoen for å finne ut hva som er nytt hos XenMobile 10.3.

Les

Vi presenterer XenMobile 10.3

Finn ut om XenMobile med samordnet endepunktsadministrasjon for Windows 10- og MAC OS X-enheter.

Utforsk

Oversikt over XenMobile Server 10.3

Få en omfattende oversikt over de nyeste funksjonene i XenMobile.

Neste trinn