Ikon for synkronisering og deling av filer

Filsynkronisering og -deling

Fleksibel synkronisering og deling av filer som oppfyller brukernes behov til mobilitet og samarbeid, samt virksomhetens krav til sikkerhet.

Citrix er utnevnt som en leder i Magic Quadrant-rapporten om synkronisering og deling av filer for virksomheter

Les rapporten

GARTNER er et registrert varemerke og servicemerke for Gartner, Inc., og/eller deres tilknyttede selskaper i USA og internasjonalt, og brukes her med tillatelse. Alle rettigheter forbeholdt.

Se hva Citrix' løsninger for synkronisering og deling av filer kan gjøre for din virksomhet

 • Mobilitet og økt produktivitet

  Få tilgang til, synkroniser og del filer fra hvor som helst og på enhver enhet, og oppnå enklere samarbeid og bedre produktivitet.

 • Sikkerhet og compliance

  Med sikkerhetsfunksjoner og retningslinjer som oppfyller kravene til compliance kan du bestemme hvordan sensitive data skal lagres og deles samt dataenes tilgjengelighet.

 • Fleksible lagringsalternativer

  Velg hvor dataene skal lagres – internt, i nettskyen eller en hybrid løsning – for å oppfylle organisasjonens unike behov.

 • Skalerbarhet på enterprise-nivå

  Du kan enkelt administrere datavekst med skalerbarhet på enterprise-nivå samtidig som du sørger for fleksibilitet, sikkerhet og ytelse.

Jeg har tillit til produktets integritet. Jeg er føler meg trygg på at dataene er sikre. Jeg setter pris på at ShareFile alltid er tilgjengelig, uansett hvilken plattform som brukes.
Vivian Hamon
CEO
Hamon's Compliant Consultants

Priser og utmerkelser

Våre strategiske partnere

Neste trinn