Koble til data i nettskyen, lokalt eller begge deler

Mobilitet har endret måten folk jobber på – og endrer også måten bedrifter håndterer datalagring på. Bedrifters mobilitet avhenger av tilgjengelighet. Folk må kunne ha tilgang til filene sine på en hvilken som helst enhet til enhver tid. IT-administratorer krever egendefinerte lagringsalternativer lokalt, i skyen eller ved bruk av en hybridmodell for å kunne oppnå en fleksibilitet som tilfredsstiller bedriftens behov.

ShareFile StorageZone Connectors

Lær hvordan

Citrix ShareFile tilbyr egendefinerte løsninger for alle bedrifter. Bedriftene kan dermed oppbevare dataene i skyen, lagre dem i et eksisterende nettverk eller bruke en hybridmodell. ShareFile gir også tilgang til eksisterende nettverksressurser uten å måtte overføre data. Filer i SharePoint, OneDrive for Business, ECM Systems og andre dokumentbiblioteker er enkelt og umiddelbart tilgjengelige. Gjennom Citrix StorageZone Connectors får bedrifter tilgang til filene sine uansett hvor filene er lagret.

Citrix tilbyr en løsning for bedrifter som trenger større fleksibilitet og et raskt oppsett. Med Citrix ShareFile kan arbeidsstyrken enkelt dele, synkronisere og lagre data ved bruk av sikker lagring i skyen. Det er en kostnadseffektiv løsning som vokser etter behov.

For å sørge for ekstra informasjonssikkerhet lagres dataene på et utvalg av steder over hele verden som forvaltes av Citrix. Fordi dataene lagres på mange servere, er filene tilgjengelige når det er behov for dem – selv ved uforutsette driftsforstyrrelser eller katastrofer.

Noen bedrifter ønsker å lagre sine egne data av ulike grunner. For å gjøre dette oppretter bedriften noe som kalles en ShareFile StorageZone i datasenteret sitt. En StorageZone er en Citrix ShareFile-funksjon som gir brukere ekstern tilgang. Funksjonen gjør det også mulig å koble til andre programmer gjennom StorageZone Connectors. Lokal lagring er ideelt for streng dataoverholdelse, fordi det begrenser brukertilgangen og sikrer dataene gjennom bruk av filkryptering.

Globale organisasjoner trenger fleksibilitet på en global skala. Et hybrid lagringsalternativ gir den sikreste lagringsløsningen. Når data lagres i bedriftens datasenter, oppfyller filene kravene til samsvar og høy sikkerhet. Dette gir i tillegg brukeren frihet til å velge hvilke filer som skal deles gjennom en Citrix-skytjeneste.

Hybridmodellen passer best for internasjonale bedrifter som ønsker å bruke skyen for å spare lagrings- og vedlikeholdskostnader, samtidig som de har lokale datasentre for å opprettholde regionale samsvarsregler. Det er kostnadseffektivt og den tilpassbare løsningen for din bedrift.

Citrix-produkter

ShareFile

  • En bedriftsklar løsning som gir ekstra sikkerhet sammenlignet med andre personlige fildelingstjenester og har den nødvendige fleksibiliteten til å møte mobile forretningsbehov.
  • Få tilgang til eksisterende nettverksressurser uten å måtte overføre data, noe som gjør tredjeparts dokumentbiblioteker som SharePoint umiddelbart og enkelt tilgjengelig.

Se

Demo av ShareFile StorageZones

Velg hvor dataene dine lagres med StorageZones.

Les

Tilbyr mobiltilgang til kritisk forretningsinformasjon i sanntid

Les sammendraget av ShareFile-løsningen. 

Utforsk

ShareFile StorageZones- kundeeksempelstudie

Se hvordan et forsikringsmeglerfirma opprettholder eierskap, kontroll og styring på dataene sine.

Neste trinn