Mobil tilgang til nettverksressurser og databaser

Gi brukerne ett enkelt tilgangspunkt uten overføring av data

I takt med innføringen av virksomhetsmobilitet, kan man forvente noen skjær i sjøen. Dette særlig fordi tradisjonelle nettverk er ikke utstyrt for ekstern og sikker mobilisering av data eller deling av filer. Citrix utviklet StorageZone Connectors som en del av ShareFile for å hjelpe mobile brukere med å koble til lagringsressurser.

StorageZone Connectors gjør det mulig å få tilgang til lagringsressurser som SharePoint eller OneDrive for Business fra ett enkelt tilgangspunkt, uten behov for å overføre data til ShareFile. Når StorageZone Connectors er implementert, får brukerne ett tilgangspunkt for data. Uten StorageZone Connectors ville filer forbli utilgjengelige i bedriftsnettverket eller i et mobilt miljø. StorageZone Connectors er en sikker, praktisk og kostnadseffektiv metode for å oppnå bedre mobilitet.

Brukere kan koble til SharePoint, Dropbox og andre systemer fra vår løsning. Dette er en svært stor fordel for å bedre håndtere våre lagringsenheter, spesielt når det er nødvendig å bruke en server vi ikke har kontroll over.

Gareth Atkins
Global IT Security Specialist
Arup Group Ltd.

Les kundehistorie

Forstå StorageZone Connectors

Når StorageZone Connectors er konfigurert i det eksisterende bedriftsnettverket, vil nettverket gjenkjenne StorageZones som et sted å lagre filer. Ved å bruke denne nye StorageZone-mappen som et tilgangspunkt, kan brukerne få tilgang til nettverksfiler, og til og med bruke ShareFile-serveren som en proxy-server for tilkobling til data i SharePoint eller andre stasjoner.

IT-administratorer gir brukertillatelser for bestemte SharePoint-steder eller nettverksfilbaner for å opprettholde sikkerheten. Administratorer kan også gi brukere et lavere kontrollnivå til interne ressurser, og på denne måten frigjøre IT-avdelingene.

Fordeler ved mobilisering av nettverkslagring

Når nettverksdata mobiliseres, er det nødvendig å ha en tilpasset løsning. Med StorageZone Connectors får virksomheten disse fordelene:

  • Unngå dataoverføring: IT trenger ikke lenger å overføre store mengder bedriftsdata til nettskyen. StorageZone Connectors gir deg en direkte og sikker tilkobling til nettverksfiler, eller lagringstjenester fra andre tredjeparter.
  • Bedre mobilitet: Brukere kan få tilgang til bedriftsdata, uansett hvor de befinner seg. Brukere kan også koble til dataene på alle enheter via XenApp, XenDesktop og andre produkter i Citrix-utvalget av bedriftsløsninger.
  • Frakoblet tilgang: Brukere kan få sikker tilgang til dokumenter fra SharePoint-biblioteker for frakoblet bruk.
  • Mobilredigering: Mulighet for redigering av rik tekst for Microsoft Office og PDF-merknader gjennom Office 365 Connectors. Brukere kan trygt åpne og redigere filer som er lagret i SharePoint Online og OneDrive for Business.
  • Beholde eksisterende sikkerhetsregler: IT-administratorer kan beholde og gi utvidet brukertilgang til eksisterende filer gjennom StorageZone Connectors.

Sikre tidligere tredjepartsdata med Personal Cloud Connectors

Med ShareFile Personal Cloud Connectors kan brukere få tilgang til Dropbox, Box, GoogleDrive eller personlige OneDrive kontoer fra ShareFile. Personal Cloud Connectors gir virksomheter fleksibiliteten til å bestemme hvordan og hvor brukere lagrer filer. For virksomheter som ønsker å administrere forretningsdataene på ett sted, kan IT velge å aktivere Personal Cloud Connectors for en bestemt tidsperiode og kreve at brukerne overfører alle forretningsdataene fra personlige fildelingstjenester til ShareFile. Hvis IT velger å fortsatt ha personlige fildelingstjenester tilgjengelige, kan brukere fortsette å benytte seg av produktivitetsfordelene ShareFile tilbyr, inkludert redigering og merknader for personlige filer.

Se

Sikre mobile data

Se en demo av ShareFile Connector for SharePoint, og Connector for nettverksstasjoner.

Les

StorageZone Connector-funksjoner

Finn ut hvordan StorageZone Connectors løser IT-utfordringen om ekstern tilgang til data fra utenfor bedriftsnettverket.

Utforsk

Koble mobilbrukere til SharePoint og nettverksstasjoner

Utforsk fordelene og utfordringene ved å opprette et BYO-miljø for MacBook.

Neste trinn