Citrix-allianser

Les om hvordan vi samarbeider med partnerne våre for å levere innovative løsninger

Oppdag hvordan Citrix og bransjeledende organisasjoner samarbeider om å levere komplette løsninger med optimalisert ytelse og erfaring.

Bli kjent med viktige teknologipartnere som integrerer sine løsninger med Citrix-produkter for å bidra til å gjøre leveringen av apper og data sikrere.

Bla gjennom Citrix Ready Marketplace

Atlantis er en kraftig programvaredefinert lagringsplattform som påskynder distribusjonen av Citrix ved å redusere distribusjonskostnadene, slik at personlige skrivebord, data og tjenester jobber raskere, og gjør det mulig for kundene å distribuere Citrix-teknologier på en raskere måte.

En leder innen løsninger for ytelsesstyring som hjelper Citrix-kunder med å skape flotte brukeropplevelser og sikre at virksomhetskritiske forretningstjenester fungerer optimalt, samtidig som de leverer avkastningen som er lovet.

En ende-til-ende industrialisert løsning for virtuelle arbeidsplasser, Flexxible IT og Citrix, forvandler et komplisert VDI-prosjekt til en nøkkelferdig løsning som gjør distribusjon, bruk, administrasjon og vedlikehold enklere, raskere og sikrere.

Citrix og HP, Inc. har vært markedsledende innen app- og skrivebordslevering i over 10 år og satt standarden for arbeidsplassproduktivitet, -mobilitet og skyløsninger.  

Ivanti, et selskap innen IT-sikkerhets- og tjenesteadministrasjon, samarbeider med Citrix for beskytte organisasjoner mot sikkerhetstrusler og leverer IT-tjenester raskere. Teknologiene gikk tidligere under navnet AppSense og er blitt brukt i over 15 år for å sikre, optimalisere og administrere Citrix-miljøer.

Et globalt selskap innen nettsikkerhet som bruker inngående trusselintelligens og sikkerhetskompetanse til å levere uslåelig, fleksibel og effektiv beskyttelse av Citrixs virtuelle server- og skrivebordsmiljøer.  

En pioner innen visuell databehandling med stor fokus på databehandling på supermaskiner, mobile enheter og i skyen som gjør det raskere å bruke Citrix Virtual Desktop Infrastructure (VDI).

En leverandør av flash-lagring som, sammen med Citrix, hjelper kundene med å oppnå en overlegen sluttbrukeropplevelse på virtuelle skrivebord som er enkel å administrere og kostnadseffektiv.

En anerkjent leder innen utskriftsvirtualisering for å forbedre utskrifter i Citrix Virtual Desktop Infrastructure (VDI)-miljøer.