Citrix og Microsoft samarbeider om å hjelpe bedrifter med å ta i bruk sikker digital transformasjon

Microsoft og Citrix har samarbeidet i over 25 år for å sikre at deres produkter er best i klassen. Virkningen av partnerskapet er hevet over enhver tvil – Microsoft og Citrix har 230 000 felles kunder og et titalls millioner brukere som setter sin lit til en felles løsning hver dag.

Dette sterke partnerskapet sikrer at organisasjoner får:

  • bedriftsprogrammer og nettjenester med en sikkerhet, skalerbarhet, administrasjon og ytelse som er best i klassen
  • en forpliktelse til bransjestandarder, organisasjonssamsvar og nye trender innen bruk av nettskyen
  • dyp integrasjon med Microsofts operativsystemer og styringsverktøy for servere og stasjonære datamaskiner
  • en felles visjon for fleksibel, effektiv og kraftig databehandling for dagens mobile arbeidsstyrke

Citrix på Microsoft Future Decoded

Reduser IT-kostnader og få bedre effektivitet med sikre skyløsninger på Microsoft Azure

Samarbeidet mellom Citrix og Microsoft gjør det mulig for deg å innfri behovene til den voksende arbeidsstyrken ved å utnytte ditt eksisterende område for Citrix Virtual Apps and Desktops til å klargjøre apper og skrivebord på Azure. Øk tilkoblingshastigheten din mot Azure med Citrix SD-WAN for Azure Virtual WAN. Utvid Azure-infrastrukturen for å tilby synkronisering og deling av filer med Citrix Content Collaboration, og legg til Citrix ADC på Azure for å øke effektiviteten av den skybaserte nettverksdistribusjonen din. Du kan også velge en komplett programvare-som-en-tjeneste (SaaS)-modell gjennom Citrix Cloud på Azure – den enkleste og raskeste måten du kan distribuere og administrere Citrix-teknologi på.

Endpoint Zone: Citrix og Microsoft 365

Raskere overføring til Windows 10

Citrix Virtual Apps and Desktops, som inkluderer den fulle kraften av Citrix Virtual Apps, gjør det mulig for IT-organisasjoner å levere umiddelbar tilgang til viktige forretningsapplikasjoner på Windows 10-enheter. Citrix Virtual Apps and Desktops med AppDNA kan redusere kostnadene og kompleksiteten ved oppgraderinger, migreringer og oppdateringer av applikasjoner med så mye som 90 prosent.

Advokatfirma gjør overføringen til Windows 10 enklere med Citrix

Oppnå sikker mobil produktivitet i skyen med Office 365

Samarbeidet mellom Citrix og Microsoft lar bedrifter realisere samarbeids- og kommunikasjonsfordelene ved Office 365. Kundene kan utnytte den optimaliserte Skype for Business-opplevelsen som leveres sammen med den høye sikkerheten i Citrix miljøene for virtuell skrivebordsinfrastruktur (VDI) i Virtual Apps and Desktop. Citrix Virtual Apps gjør det også mulig for kundene å kjøre den fulle versjonen av Office 365, inkludert Office plugins og -makroer, slik at de får optimalt utbytte av O365-abonnementene sine.

Citrix Content Collaboration gir Office 365 enda større verdi ved å la brukere være medforfattere på dokumenter, dele filer på en trygg måte ved bruk av en Outlook-plugin samt mobilisere eksisterende datalagre som OneDrive og SharePoint.

Ta i bruk digitale arbeidsplasser og få større bedriftsmobilitet

Hvordan integrerer du mobilitet på en effektiv måte i virksomheten din og skaper større produktivitet? Samarbeidet mellom Citrix og Microsoft tilbyr en komplett Citrix-arbeidsplassløsning som kombinerer teknologiene til Citrix Endpoint Management, Citrix Virtual Apps and Desktops, Citrix Content Collaboration, Citrix ADC og Microsoft EMS for å levere en produktiv enbrukeropplevelse med utvidede mobile funksjoner.  En digital arbeidsplass gir deg mulighet til å skape en enkelt, moderne opplevelse for skyressursene eller de lokale ressursene dine, dvs. én opplevelse for alle programbehovene – virtuelle, integrerte, internett, SaaS og skybaserte.

XenApp og XenDesktop 7.15 LTSR er offisielt sertifisert for Windows Server 2016, noe som gjør det enklere og raskere å levere alle dine Windows Server 2016-apper og serverdrevede skrivebord til alle brukere over hele verden.  Ved å sertifisere XenApp og XenDesktop7.15 LTSR på Windows Server 2016 gir vår langtidsvedlikeholdsplan deg forutsigbart vedlikehold kombinert med sikkerheten og bruksfordelene ved Windows Server 2016.