Citrix og Microsoft samarbeider om å hjelpe bedrifter med å ta i bruk sikker digital transformasjon

Microsoft og Citrix har samarbeidet i over 25 år for å sikre at deres produkter er best i klassen. Virkningen av partnerskapet er hevet over all tvil – Microsoft og Citrix har 230 000 felles kunder og et titalls millioner brukere som legger sin lit til en felles løsning hver dag.

Dette sterke partnerskapet sikrer at organisasjoner får:

  • bedriftsprogrammer og nettjenester med en sikkerhet, skalerbarhet, administrasjon og ytelse som er best i klassen
  • en forpliktelse til bransjestandarder, organisasjonssamsvar og nye trender innen bruk av nettskyen
  • dyp integrasjon med Microsofts operativsystemer og styringsverktøy for servere og stasjonære datamaskiner
  • en felles visjon for fleksibel, effektiv og kraftig databehandling for dagens mobile arbeidsstyrke

Citrix Synergy 2017: Microsoft CEO, Satya Nadella, om samarbeidet mellom Citrix og Microsoft

Sikker reise til skyen på en raskere måte

Lær hvordan Citrix og Microsoft samarbeider i skyen slik at du kan bevege deg med den farten virksomheten din krever.

Se arrangement

Reduser IT-kostnader og få bedre effektivitet med sikre skyløsninger på Microsoft Azure

Citrix' samarbeid med Microsoft lar deg tilfredsstille kravene til den voksende arbeidsstyrken ved å bruke ditt eksisterende XenDesktop-nettsted til å levere apper og skrivebord på Azure. Utvid Azure-infrastrukturen for å tilby filsynkronisering og -deling med ShareFile, og legg til NetScaler for å øke effektiviteten til din skybaserte nettverksdistribusjon. Du kan også velge en komplett programvare-som-en-tjeneste (SaaS)-modell gjennom Citrix Cloud på Azure – den enkleste og raskeste måten du kan distribuere og administrere Citrix-teknologi på.

Samarbeidet mellom Citrix og Microsoft: gjør skyen enklere og virksomheten raskere

Raskere overføring til Windows 10

XenDesktop, som inkluderer den fulle kraften av XenApp, gjør det mulig for IT-organisasjoner å levere umiddelbar tilgang til viktige forretningsapplikasjoner på Windows 10-enheter. XenDesktop med AppDNA kan redusere kostnadene og kompleksiteten ved oppgraderinger, migreringer og oppdateringer av applikasjoner med så mye som 90 prosent.

Advokatfirma gjør overføringen til Windows 10 enklere med Citrix

Oppnå sikker mobil produktivitet i skyen med Office 365

Samarbeidet mellom Citrix og Microsoft lar bedrifter realisere samarbeids- og kommunikasjonsfordelene ved Office 365. Kundene kan dra nytte av en optimalisert Skype for Business-opplevelse som leveres med den høye sikkerheten til den virtuelle skrivebordsinfrastrukturen (VDI) til Citrix XenApp og XenDesktop. XenApp gjør det også mulig for kundene å kjøre den fulle versjonen av Office 365, inkludert Office-programtillegg og -makroer, slik at kundene får optimalt ut av O365-abonnementene sine.

ShareFile gir Office 365 enda større verdi ved å la brukere være medforfattere på dokumenter, dele filer ved bruk av et Outlook-programtillegg, og mobilisere eksisterende datalagre som OneDrive og SharePoint.

Ta i bruk digitale arbeidsplasser og få større bedriftsmobilitet

Hvordan integrerer du mobilitet på en effektiv måte i virksomheten din og skaper større produktivitet? Samarbeidet mellom Citrix og Microsoft tilbyr en komplett Citrix-arbeidsplassløsning som kombinerer teknologiene til Citrix XenMobile, XenApp, XenDesktop, ShareFile, NetScaler og Microsoft EMS for å levere en produktiv enbrukeropplevelse med utvidede mobilfunksjoner.  En digital arbeidsplass gir deg mulighet til å skape en enkelt, moderne opplevelse for skyressursene eller de lokale ressursene dine, dvs. én opplevelse for alle programbehovene dine – virtuelle, integrerte, Internett, SaaS og skybaserte.

XenApp og XenDesktop 7.15 LTSR er offisielt sertifisert for Windows Server 2016, noe som gjør det enklere og raskere å levere alle dine Windows Server 2016-apper og serverdrevede skrivebord til alle brukere over hele verden.  Ved å sertifisere XenApp og XenDesktop7.15 LTSR på Windows Server 2016, gir vår Long Term Service Release deg en forutsigbar vedlikeholdsplan kombinert med sikkerheten og bruksfordelene ved Windows Server 2016.