Lever en overlegen opplevelse av alle applikasjoner og skrivebord med Citrix SD-WAN og Microsoft

Se hvordan Citrix SD-WAN optimerer ytelsen for Microsoft 365 og Teams

Citrix SD-WAN bygger på et langvarig samarbeid med Microsoft ved å integrere med Office 365 for å automatisk og effektivt styre trafikken til det nærmeste Office 365-tilgangspunktet. Citrix SD-WAN har enkel tilkobling til Azure, og er utviklet for å gi optimal ytelse for SaaS-, sky- og virtuelle apper.

  • Optimer pålitelig Office 365-trafikk i samsvar med Microsoft Connectivity Principles ved hjelp av uavhengig testet og velutprøvd teknologi.
  • Opprett pålitelige tilkoblinger til Azure ved å levere ressurser med ett klikk på eksisterende eller nye VNets.
  • Prioriter treghetssensitiv trafikk for Citrix Managed Desktops og Citrix Virtual Apps & Desktops på Azure, ved hjelp av HDX og QoS.

Skaler, forenkle og sikre den digitale arbeidsplassen med Citrix SD-WAN og Microsoft.

Les e-boken

Lær hvordan

Viktige produktivitetsapper som Teams, OneDrive og andre datatunge verktøy legger stadig større press på tradisjonelle nettverk, gjør app-ytelsen tregere og begrenser produktiviteten. Tilbakeføring av denne trafikken til et sentralt datasenter kan medføre treghet, noe som igjen gir en dårlig brukeropplevelse. Citrix SD-WAN støtter Microsofts Office 365-prinsipper for nettverkstilkobling for å sikre pålitelig tilkoblingsmulighet til de nærmeste Office 365 front doors, direkte fra filialene. Les mer

Utvid nettverket til Microsoft Azure raskere med automatisk levering av Citrix SD-WAN VPX-forekomster. Citrix gir automatisk on-ramp for Azure med klargjøring av SD-WAN virtuell enhet (VPX) og ressurser med ett klikk innenfor eksisterende eller nye virtuelle nettverk (VNets). Få ekstra båndbredde og nettverksredundans med SD-WAN, mens smart belastningsfordeling sikrer pålitelighet dersom koblingsforholdene forverres eller koblinger er nede. Innebygd intelligens i Citrix SD-WAN velger den beste WAN-koblingen i sanntid, slik at brukerne kan dra nytte av konsistent, høytytende opplevelse. Sikkerhetsalternativene gjør det også enkelt å beskytte trafikken på nettverket og i skyen. Opplev verdien av Citrix SD-WAN for Azure Virtual WAN. Les mer

Citrix SD-WAN optimerer nå opplevelsen for brukere av vertsbaserte eller administrerte skrivebord, SaaS, inkludert Office 365 med mer. Ved å legge til en SD-WAN virtuell enhet i Azure kan Citrix SD-WAN prioritere de kritiske strømmene med HDX-trafikk, for eksempel sanntidslyd, mellom kontorene og SD-WAN-forekomsten i Azure. Overvåking av opplevelseskvalitet (QoE) gir nettverksteamene utmerket oversikt over skrivebordsøkter, HDX-brukere og virtuelle apper. For Microsoft Teams kan SD-WAN styre trafikken direkte til skyen – siden Citrix optimerer og omdirigerer trafikken til den lokale brukerenheten – slik at man unngår unødvendige nettverkshopp som fører til treghet.  

Nettverksteamene kan konfigurere og adminstrere Citrix SD-WAN fra én plattform, slik at de raskt kan vise, overvåke og justere båndbreddebruken og sikre en optimal brukeropplevelse. Citrix SD-WAN for Azure og «Fungerer med Office 365» bidrar til å levere det moderne skrivebordet. Citrix SD-WAN integreres med Azure for å automatisere kontroll og distribusjon av policyer for pålitelig levering av skyapplikasjoner over WAN-nettverket.

Neste trinn

Prøv Citrix SD-WAN på Azure Marketplace

Les mer om Citrix SD-WAN