citrix-reciever-logo-132x54

Få tilgang til apper og skrivebord på alle typer enheter

Citrix Receiver er en lett installerbar klientprogramvare som gir deg tilgang til din XenDesktop og XenApp installasjoner. Denne gratis nedlastingen gir deg enkel og sikker tilgang til applikasjoner, skrivebord og data fra alle enheter, inkludert smarttelefoner, nettbrett, PC-er og Mac-er.

Citrix Lisensavtale

Jeg samtykker i vilkårene for Citrix lisensavtalen

Om installasjon av Citrix Receiver

Hvor kan jeg laste ned Citrix Receiver for andre plattformer og enheter?

Du kan klikke på ikonene for å laste ned versjonene av Citrix Receiver som er oppført i denne listen over plattformer og enheter.

Android (3.10)

Chrome OS (2.2)

iOS (7.1.2)

Linux (13.4)

Mac (12.4)

Windows Desktop (4.6)

Windows 8/RT (1.4.5)

Windows Phone (1.2.2)

Hvordan installerer jeg Citrix Receiver?

Det er enkelt. Klikk for å se den trinnvise veiledningen for enheten eller operativsystemet du bruker. Du må få konfigurasjonsinformasjon fra systemadministratoren eller kontakte teknisk support for hjelp til å fullføre installasjonsprosessen.

Det er enkelt. Følg den trinnvise veiledningen for enheten og operativsystemet du skal bruke.

Hvordan kan jeg få hjelp til å installere eller bruke Citrix Receiver?

Citrix Receiver krever at infrastrukturen for serverdelen er riktig konfigurert før du begynner å bruke den. Vi anbefaler at du kontakter systemadministratoren eller teknisk support for hjelp. De har konfigurasjonsinformasjonen du trenger.

Jeg ser etter ICA klienten. Er den det samme som Citrix Receiver?

ICA er utvidelsen av konfigurasjonsfilen som Citrix Receiver bruker for tilkobling av Citrix-baserte applikasjoner eller skrivebord. ICA klienten er en tidlig versjon av Citrix Receiver. Du bruker Citrix Receiver til å konfigurere, administrere og oppdatere teknologien sentralt, så som ICA, som er installert på enheten.

Jeg har allerede en versjon av Citrix Receiver installert. Må jeg avinstallere tidligere versjoner først?

Citrix Receiver erstatter automatisk mange av de tidligere versjonene av Citrix Receiver samt Citrix plug-ins. Enkelte versjoner må imidlertid fjernes manuelt før du kan installere den siste versjonen av Citrix Receiver.  Hvis dette er tilfellet, vil Citrix Receiver be deg om å fjerne tidligere versjoner manuelt fra enheten.

Hvordan kommer jeg i gang etter at Citrix Receiver er installert?

I de fleste tilfeller åpner du en URL i nettleseren for å verifisere og bruke applikasjoner og virtuelle skrivebord. Noen ganger kan det være nødvendig å konfigurere kontoen ved å oppgi e-postadresse eller en serveradresse for å verifisere at Citrix Receiver kan bruke applikasjoner og virtuelle skrivebord.  Du kan spørre systemadministratoren om hvilke trinn du skal utføre.

Hvor kan jeg finne tidligere versjoner av Citrix Receiver?

Du finner tidligere versjoner av Citrix Receiver på nettstedet Citrix Nedlastinger. Hør med systemadministratoren om du trenger en tidligere versjon av Citrix Receiver før du fortsetter. Bruk koblingene over for å laste ned siste versjon av Citrix Receiver.

Google Chrome ber meg om å laste ned og installere Citrix Receiver hver gang jeg åpner mine apper. Hva skjer?

Citrix anbefaler å bytte til den siste versjonen av Receiver for Windows, Mac og StoreFront 3.0 for å korrigere dette problemet. Problemet skyldes at standardinnstillingene i Google Chrome er endret etter april 2015. Se denne bloggen for omgåelse til du flytter til StoreFront 3.0 og de siste Receivers for å fortsette å bruke Receiver med Chrome. Citrix Receiver fungerer som før med flere alternative nettlesere, inkludert Internet Explorer, Firefox og Safari.

Jeg er systemadministrator. Hvordan får jeg hjelp?

Støtteressurser for systemadministratorer er tilgjengelig på nettstedet Citrix Støtte. Kunder som har avtale om teknisk støtte kan også åpne en støttesak hos Citrix Støtte.

Jeg er systemadministrator. Hvordan oppgraderer jeg brukerne fra Receiver 3.4 til Receiver 4.4.1000 for Windows, mens jeg samtidig beholder app-snarveier?

Du kan nå konfigurere Receiver for Windows i «kun snarvei»-modus. Dette gir brukerne en sømløs skrivebordsopplevelse med klar tilgang til en rekke applikasjoner på en konsekvent måte, og som automatisk plasserer spesifikke applikasjoner og snarveier på skrivebordet direkte i Start-menyen eller på selve skrivebordet. Ta en kikk i denne Upgrade Guide for trinnvise instruksjoner om hvordan fullføre skriptet oppgradering for alle dine brukere.

Vil Receiver 12.4 for Mac fungere på mitt operativsystem?

Citrix Receiver for Mac støtter for øyeblikket følgende operativsystemer:

  • Mac OS X 10.12
  • Mac OS X 10.11
  • Mac OS X 10.10
  • Mac OS X 10.9

Merk at Mac OS X 10.7 ikke lenger er støttet. For en komplett liste over systemkrav for Receiver for Mac 12.0, gå til denne siden. For å laste ned tidligere versjoner av Receiver, gå til nettstedet Citrix Nedlastinger.

 
© 1999–2017 Citrix Systems, Inc. Med enerett
no.Citrix.com | Vilkår for bruk | Personvern | Styring og kontroll | Innlogging for ansatte