Forretningskontinuitet og appsikkerhet

Citrix-sikkerhet: Sikrer kontinuerlig forretningsdrift

Håndter driftskontinuitet, samt app- og systemtilgjengelighet ved driftsavbrudd og nettangrep

Driftsavbrudd er uunngåelige, men de trenger ikke å hemme virksomheten din. En velfungerende kontinuitetsplan som inkluderer kontinuitet i leveringen av IT-tjenester og gjenoppretting, sikrer at de ansatte som driver virksomheten din kan forbli produktive. Den bidrar også til å beskytte deg mot økonomiske tap, skadet omdømme, tapt produktivitet og svekkede kunde- og partnerrelasjoner.

Selv om organisasjoner som din kollektivt bruker milliarder av kroner på å motvirke nettrusler og utpressings- og skadevare, fortsetter mangfoldet, volumet og det avanserte nivået til disse truslene å vokse. Tradisjonelle metoder for å sikre forretningsinformasjon har vist seg å være utilstrekkelige når det gjelder å håndtere kompleksiteten i dagens mangfoldige trussellandskap, og organisasjoner trenger derfor kraftige sikkerhetskontroller og en altomfattende programvaredefinert sikkerhetsperimeter.

Nettseminar på forespørsel:

En teknisk guide til digital kontinuitetsadministrasjon

Lær hvordan du kan redusere risikoen ved å sørge for sømløs driftskontinuitet og systemtilgjengelighet.

Registrer deg nå

Utforsk noen viktige scenarioer for driftskontinuitet

Utpressings- og skadevare

Utpressingsvare er et av de største marerittene IT står overfor i dag. Hackere angriper organisasjoner av alle slag med skadevare som er utformet for å kryptere viktige data og holde dem som gisler inntil de har mottatt betaling.

Organisasjoner kan redusere eksponeringen mot utpressingstrusselen, gjenopprette krypterte data raskere og få ansatte tilbake i arbeid ved å publisere nettlesere og e-postklienter som er virtualisert, innkapslet (sandboxed) og herdet ved hjelp av Hypervisor Introspection (HVI), for å oppdage utpressingsteknikker, beskytte mobile enheter mot angrep med containerisering og gi en sikker og robust synkroniserings- og deletjeneste for organisasjonens data.

Se hvordan Citrix kan hjelpe deg med å bekjempe utpressingsvare

Forebygging av nettrusler

Nettrusler og sikkerhetsbrudd fortsetter å stige, til tross for omfattende innsats fra sikkerhetsgrupper, fagfolk og selv myndigheter.

Det er viktig å beskytte nettapper og nettsteder fra både kjente og ukjente angrep, inkludert alle applags- og nulldagsangrep. I tillegg hjelper sanntidsanalyser systemansvarlig med å identifisere og håndtere appytelse og sikkerhetsproblemer i hele infrastrukturen.

Et kraftig forsvar mot distribuerte tjenestenektangrep

Brannmur for nettapper: Beskyttelse av den moderne bedriften

Arbeidskontinuitet og katastrofegjenoppretting (BCDR)

Når de ansatte ikke kan komme seg til kontoret, enten på grunn av en stor snøstorm eller ved at veien er stengt, må de likevel få jobben gjort. Ved å gi de ansatte sikker tilgang til bedriftsapper og data fra en hvilken som helst enhet der de er, kan IT sørge for at virksomheten fortsetter å fungere selv under driftsavbrudd.

Kriser trenger ikke å medføre nedetid, og server- eller strømforstyrrelser trenger ikke å sette hele datasenteret i fare. Utvikling av en plan for katastrofegjenoppretting vil bidra til å sikre tilgjengelighet og trafikkytelsen over alle nettverksforbindelser og -enheter – ikke bare under driftsavbrudd, men hele tiden.

Få informasjon om hvordan Citrix beskytter virksomheten mot driftsavbrudd

Få informasjon om hvordan Citrix-sikkerhetsløsninger tar for seg andre kundeutfordringer