Beskytt nettinfrastrukturen mot DDoS, SQL-injeksjon, XSS og SSL-angrep

Nettangrepene har blitt mer avanserte og ondsinnede enn noensinne. DDoS (distribuert tjenestenekt)-angrep stanser legitim trafikk eller tilgang til ressurser, SQL-injeksjonsangrep passerer gjennom brannmurer for å stjele data, skriptangrep på tvers av områder (XSS) bruker skript som mangler validering til ondsinnede aktiviteter, og eldre SSL-protokoller kan avsløre applikasjonsdata til hackeren. Alle virksomhetstyper, uavhengig av størrelse eller bransje, trenger beskyttelse for å håndtere disse truslene.

Lær hvordan

Citrix' nettverksløsninger blokkerer alle neste generasjons trusler, i én strategisk og rimelig plattform. Samtidig som alle lagene i databehandlingsstakken beskyttes, sørger de for fremskyndet appleveranse og fremragende lastbalansering med 100 prosent oppetid.

DDoS-angrep er ressursranere – de overbelaster nettverksinfrastrukturen, slik at det blir umulig å behandle legitim trafikk, og det ikke er mulig å få tilgang til applikasjoner. For en virksomhet er det ikke forskjell på en nettapplikasjon som har krasjet og en som er utsatt for et DDoS-angrep.

NetScaler ADC og NetScaler AppFirewall blokkerer automatisk utallige DDoS- og DoS-angrep og beskytter mot taktikker som eksterne entitetsreferanser, rekursiv utvidelse, overdreven nesting og ondsinnede meldinger som inneholder for lange, eller et for stort antall, attributter og elementer.

SQL-injeksjon brukes vanligvis for å stjele identitetsinformasjon og annen sensitiv informasjon. Ved å sette inn uautoriserte databasekommandoer på et sårbart nettsted, kan en angriper få ubegrenset tilgang til alt innholdet i en bakdatabase.

NetScaler AppFirewall identifiserer og reduserer risikoen for alle typer SQL-injeksjonsangrep. Det hindrer også alle XML-angrep ved å implementere et rikt sett av XML-spesifikk beskyttelse.

SSL-baserte angrep, ved fravær av dedikert maskinvare for SSL-avslutning og -inspeksjon, har en høy behandlingsstraff. NetScaler ADC beskytter mot begrensningsintensive, SSL-baserte DoS-angrep ved å gi god dekning uten behovet for å implementere et annet sett med dedikerte enheter. Dedikerte SSL-akseleratorer som fungerer sammen med en full-proxy-funksjon for å identifisere og dumpe tomme eller ondsinnede SSL-tilkoblinger, er instrumentelle i aktiveringen av NetScaler ADC for å avverge SSL-floodangrep.

XSS-angrep brukes vanligvis til identitetstyveri, til å kapre brukerøkter, forgifte informasjonskapsler, omdirigere brukere til ondsinnede nettsteder, få tilgang til begrensede nettsteder og også publisere falske annonser.

NetScaler AppFirewall har dynamiske, kontekstsensitive egenskaper for å avverge XSS-angrep. Plattformen ser etter alt som ligner HTML-koder, og kontrollerer opp mot tillatte HTML-attributter og -koder for å oppdage XSS-angrep. Tilpassede XSS-mønster kan lagres for å endre denne standardlisten over koder og attributter. Både HTML- og XML-koder blir kontrollert. Feltformatbeskyttelse og skjemafeltkonsekvens er inkludert.

Citrix-produkter

NetScaler AppFirewall

  • Brannmuren for nettbaserte apper med best ytelse i bransjen
  • Beskytter nettapper fra kjente og ukjente applikasjonslagangrep
  • Analyserer all toveistrafikk for å gi beskyttelse mot et omfattende antall trusler

NetScaler ADC

  • Gir nettappsikkerhet og optimalisering gjennom én strategisk plattform
  • Tilbyr akselerasjon av apper og fremragende lastbalansering
  • Beskytter mot alle DDoS-trusler, ved bruk av en lagvis sikkerhetsmodell

Se

Planlegg et skalerbart og sikkert datasenter

Nettverk er svært viktige for mobilt arbeid, og applikasjoner er den nye målestokken.

Les

Citrix NetScaler: Et kraftig forsvar mot distribuerte tjenestenektangrep

Beskytt mot både nettverkslags- og applikasjonslagsangrep.

Utforsk

Et grunnlag for neste generasjon av datasenter og skybasert sikkerhet

NetScaler kombinerer appsikkerhet, optimalisering av nettverk og en kostnadseffektiv tilnærming.