Forbedre applikasjonsytelsen for mobile, eksterne og filialbrukere

Etter hvert som flere bedrifter implementerer mobilitet, øker behovet for å sikre applikasjonsytelse for mobilbrukere, eksterne brukere og filialbrukere. Nettverkssikkerhet, pålitelighet og sikkerhet er vesentlige elementer. Disse faktorene belastes på grunn av medierikheten til dagens applikasjoner, utbredelsen av apper, økt antall brukere og store videofiler som opptar nettverksbåndbredde. Organisasjoner trenger løsninger for applikasjonsakselerasjon og WAN-optimalisering for å kunne gi alle brukere sikker og pålitelig ytelse.

Lær hvordan

NetScaler ADC er utformet for å strømlinjeforme og optimalisere appopplevelsen. Det betyr bedre produktivitet, brukertilfredshet og effektivitet.

Etter hvert som applikasjoner utvides over nettet og nettskyen, brukes TCP/IP som baseprotokollen. Dette kan føre til reduserte tilkoblinger eller svært lave hastigheter for applikasjonsleveranse. NetScaler ADC optimaliserer disse applikasjonene over mange nettverkstyper. Standardinnstillingene for TCP-optimalisering, kjent som TCP-profiler, kan endres til å inkludere TCP-vindusskalering eller SACK. Dette gir maksimal pakkeoverføring for akselerert applikasjonsleveranse.

NetScaler ADC kan også gi multipleksing for TCP- og SQL-tilkoblinger, slik at førsteklasses operasjonell effektivitet for server og database oppnås. Med komprimeringsmekanismene og hurtigbufring av applikasjonsdatapakker, leverer NetScaler ADC den beste brukeropplevelsen for applikasjoner over mobil- og skynettverk.

I tillegg til å optimalisere applikasjoner ved datasentre, må virksomheter også optimalisere WAN-kapasiteten. NetScaler SD-WAN er et effektivt verktøy for å forbedre applikasjonsytelsen for filial- og mobilsituasjoner. Organisasjoner kan programvaredefinere regionnettet sitt, sørge for optimaliseringer som bedre kapasitet, lavere kostnader og bedre pålitelighet, samtidig som overgangen til skybaserte applikasjoner støttes. NetScaler SD-WAN-løsningen kan hjelpe på følgende områder:

 • WAN-virtualisering. Sørg for pålitelig leveranse av applikasjonstrafikk med høy prioritet, samtidig som mer båndbredde tilgjengeliggjøres for applikasjoner. Med mulighet til å sammenføye flere WAN-koblinger, kan NetScaler SD-WAN opprette en enkel, sikker, logisk kobling, som leverer utvidet WAN-kapasitet som tilpasses dynamisk til nettverksforbindelser. Dette sikrer applikasjonsutførelse under avbrudd på en spesifikk WAN-kobling.
 • Akselerasjon av applikasjoner. Ved å optimalisere Citrix ICA-trafikk og lagringsreplikering, støtter NetScaler SD-WAN opptil fire ganger så mange brukere av virtuelle apper og skrivebord. NetScaler SD-WAN akseleratorteknologi bedrer også ytelsen for Microsoft-apper, så som Exchange, Skype for Business og SharePoint, i tillegg til alle TCP-baserte applikasjoner.
 • Optimalisering av video. Videoforbruket i bedrifter øker hvert år med 25 prosent. Med egenskapene for hurtigbufring kan NetScaler SD-WAN redusere WAN-båndbreddebehovet for internt og eksternt videoinnhold ved ulike avdelingskontorer.
 • Avdelingstjenesteleveranser. NetScaler SD-WAN-produktutvalget tilbyr funksjoner som forenkler IT ved bransjekontoret og gjør det mulig for IT å distribuere en Active Directory-database ved avdelingskontorer, ved bruk av en skrivebeskyttet domenekontroller.
 • Synlighet og innsikt. Med  NetScaler SD-WAN kan du overvåke applikasjonsleveransen gjennom funksjoner for rapportering og måling. Disse verktøyene hjelper deg å forstå applikasjonsytelsen, slik at du kan forbedre feilsøkings- og båndbreddeadministrasjonen og akselerere applikasjonsleveransen.

Når det kommer til appytelse over WAN eller mobilnett med begrenset båndvidde, byr Citrix på løsninger for akselerasjon av apper, forbedret brukeropplevelse og lavere driftskostnader. Beskytt infrastrukturinvesteringene og øk produktiviteten til mobile, eksterne og filialbrukere med NetScaler ADC og NetScaler SD-WAN.

Tolly-rapport: NetScaler utklasser konkurransen med opptil 4,8 ganger

Les rapporten

Citrix-produkter

NetScaler SD-WAN

 • Bruker flere WAN-koblinger for å opprette en enkel, sikker, logisk bane
 • Leverer WAN-optimalisering og akselerasjon for å støtte opptil 4 ganger så mange brukere av virtuelle apper og skrivebord
 • Reduserer behovet for WAN-båndbredde og forenkler IT-arbeidet på avdelingsnivå
 • Overvåker, diagnostiserer og feilsøker problemer med applikasjonsleveranse

NetScaler ADC

 • Komprimerer data for å forbedre leveranseprosessen og gi applikasjonsakselerasjon
 • Hurtigbufrer filer som brukes ofte, frigjør servere for mer kritiske oppgaver
 • Tar i bruk endringsteknikker for å forbedre leveransen over mobile nettverk med begrenset båndbredde
 • Leverer raskere applikasjonsytelse og opptil 20 ganger høyere databaseytelse

Se

Oversikt over NetScaler SD-WAN -løsningen

Få en oversikt over NetScaler SD-WAN-løsningen.

Les

Tar mobilleveransen til det neste nivået med NetScaler MobileStream

Akselerer og beskytt de mobile arbeidsområdene dine.

Utforsk

Fjern-IT – Fremme effektivitet i eksterne kontorer

Les Network Worlds artikkel for å finne ut om fordelene ved løsninger for WAN-optimalisering for IT på avdelingskontornivå.