Omstilling av apper til en hybrid nettsky

Mange organisasjoner har en hybrid tilnærming når de migrerer appene sine til skyen. Noen applikasjoner er i skyen, mens andre forblir stasjonære, og nyere applikasjoner blir funnet etterhvert som SaaS utvikles i skyen.

Dette kan gjøre det vanskelig å sikre tilgjengelighet, ytelse og sikkerhet for applikasjonene. Citrix NetScaler tilbyr en leveringsløsning for applikasjoner som forenkler bruk av applikasjoner i en hybridskylevering.

Omdefinering av ADC: Styring av levering av hybrid-/multisky-applikasjoner

Lær hvordan

Har man apper i skyen og stasjonært, må man sjonglere flere overvåkningsverktøy. Å samkjøre bruks- og ytelsesdata på tvers av disse miljøene kan være kostbart og et møysommelig arbeid når du prøver å løse brukerens problemer.

NetScaler Management and Analytics System (MAS) leverer en omfattende applikasjons-sentrisk visning av både sky- og stasjonære apper samtidig.

Du må kunne velge den skyen som passer best for dine behov, uten å være begrenset av den støttende ressurs- og verktøyinfrastrukturen som tilbys av skyleverandøren.

NetScaler er en programvare-først-plattform som du kan bruke i alle skyer og stasjonære miljøer. Med sammenkoblet kapasitetsdeling kan du distribuere ADC-er og kapasitet der du trenger dem mest.

Mange organisasjonen implementerer multisky-strategier for å styre kostnader og adressere bekymringer for brudd- og svikttoleranse.

Når serverbrudd oppstår i skyer, kan NetScaler ADC overføre arbeidsoppgaver til en hvilken som helst alternativ skyleverandør eller stasjonært miljø.

Tilkobling til applikasjoner i skyen er avhengig av pålitelig tilkobling til skyen. Dette er desto viktigere for brukere i filialer.

NetScaler SD-WAN forbedrer påliteligheten til nettverkslenker til skyer ved å binde internettlenker til alternative nettverkslinjer som DSL, satellitt eller LTE, for å levere en kontinuerlig brukeropplevelse.

Etter hvert som bruken av SaaS-applikasjoner øker, er det stadig mer nødvendig å redusere antall bedriftsbrukeridentiteter og -passord som brukes over nettet.

NetScaler Unified Gateway gjør det mulig med én enkelt påloggingsfunksjon for alle bedriftsapplikasjoner, inkludert SaaS.

Relaterte produkter

NetScaler ADC

 • Sikrer applevering til alle lokasjoner
 • Omdirigerer brukere automatisk og usynlig til en sekundær sky eller et sekundært datasenter under failover
 • Sikrer høy tilgjengelighet av kjerneapplikasjoner og
  -tjenester
 • Lar organisasjoner bruke skyressurser som et datasenter for sikkerhetskopiering

NetScaler SD-WAN

 • Bruker flere WAN-koblinger for å opprette en enkel, sikker, logisk bane
 • Leverer økt svikttoleranse over nettverk og internettlenker fra filial eller datasenter til skyen

NetScaler Management and Analytics System

 • Applikasjon-sentrisk synlighet og analyse for applikasjoner distribuert i en hvilken som helst sky 
 • Automatiserer applikasjonleveransetjenester over offentlige sky- og stasjonære lokasjoner 
 • Støtter høy tilgjengelighet til applikasjoner på tvers av multisky-miljøer

Se

Nettseminar: Hovedkrav for automatisering av tjenestelevering i hybridskymiljø

Oppdag hvordan du kan støtte dine applikasjonsleveringsbehov i overgangen til skyen.

Les

Få e-boken – Den definitive guiden til å velge riktig ADC for den digitale transformasjonstidsalderen

Utforsk

Flere ADC-ressurser

Utforsk flere videoer, rapporter og mer.

Neste trinn