Vi gjør det enklere å bli kjent med Citrix-løsningene. Les mer.

Applikasjonsvirtualisering og VDI ikon

Trygg digital arbeidsplass

Integrer teknologier, plattformer, enheter og skyer for å sikre og forenkle IT-administrasjonen Gi ansatte personlig tilgang til relevante systemer og verktøy de trenger, når og hvor de trenger dem.

Hva er en trygg digital arbeidsplass?

Et sikkert digitalt arbeidsområde er en fleksibel og integrert måte for å levere og administrere apper, skrivebord, data og enheter som brukerne trenger, på en kontekstuell og sikker måte. Et samlet, kontekstbasert og sikkert digitalt arbeidsområde fra Citrix gjør det mulig å gjøre alt dette og realisere fordelene med hybride miljøer med flere skyer, samtidig som administrasjonen blir enklere og sikkerhetsutfordringene håndteres med en brukerorientert tilnærming til sikkerhet. En komplett trygg digital arbeidsplass må være:

Enhetlig

IT kan konfigurere, overvåke og administrere hele den teknologiske IT-infrastrukturen din via et enkelt panel for å levere en enhetlig brukeropplevelse.

Kontekstbasert

Digitale arbeidsområder tar i bruk maskinlæring for å tilpasse seg til hver enkelt medarbeiders arbeidsmønster og forventninger, slik at de kan få arbeidet gjort på en sikker måte og opprettholde produktiviteten, uansett hvor de befinner seg.

Sikker

En brukerorientert sikkerhetstilnærming gjør brukeren til midtpunktet i sikkerhetsrammen, samle alt som er kjent om brukeren og vedkommendes atferd for å gi kontekstuell tilgang, sikkerhetskontroller og prediktiv analyse for full synlighet i nettverket og brukerøkosystemet.

Du har arbeidsplassen med deg i lommen. Selv om du drar fra kontoret og slår av maskinen, kan du fortsette å jobbe på toget – og markøren er fortsatt på samme sted som da du forlot kontoret. Dette er fremtiden. Slik bør det fungere.
Markus Marksteiner
CTO for gruppen
Baloise Group

Hvorfor bør du velge Citrix Workspace?

Administrasjon av en stadig økende liste av SaaS-, nett- og mobilapper som drives via én eller flere skyer, er uhåndterlig og øker sikkerhetsrisikoen.Citrix Workspace, med en brukerorientert tilnærming til sikkerhet, lar IT ta tilbake kontrollen og proaktivt håndtere sikkerhetstrusler i dagens distribuerte, hybride miljøer med flere skyer og enheter. Kun Citrix kan samle alle apper og data uavhengig av programmer, både lokalt og i skyer, for å levere riktig opplevelse til riktig bruker i rett tid.

Anbefalt

  • Citrix XenApp reduserer kostnadene til skrivebordsstøtte med 1.7 millioner dollar.

  • Citrix er utnevnt som en leder av IDC i 2017 MarketScape innen administrasjon av virksomhetsmobilitet.

  • Citrix er utnevnt som en leder i Magic Quadrant for innholdssamarbeidsplattformer.

  • Tenk Citrix for alle ADC-muligheter, verden over

Våre omtalte partnere