Høyoppløselig brukeropplevelse på alle typer enheter og steder

Lever en virtuell databehandlingsopplevelse som er en fornøyelse for både brukere og IT

Det å gi en sikker, sentralisert databehandlingsopplevelse som oppmuntrer til høy produktivitet og kundetilfredshet er avgjørende for mange organisasjoner. Dette er tilfellet uansett om arbeidsstyrken får tilgang til ressurser fra et system som bedriften eier, eller fra sine egne, personlige mobilenheter. Folk forventer en sanntidsrespons fra appene de jobber med, uavhengig av tilkoblingskvalitet, sted eller selve appen. Hvis en kompleks ERP- eller grafikkapp kan leveres til et nettbrett, forventes det at den fungerer like knirkefritt som på en kraftig stasjonær datamaskin. For å tilfredsstille disse forventningene krever IT en virtualiseringsløsning som er i stand til å optimalisere og tilpasse seg en rekke scenarioer og variabler. XenApp og XenDesktop drevet av Citrix HDX-teknologier, tilpasser seg uten problemer for en fantastisk brukeropplevelse på forskjellige skjermer, over overbelastede eller fjerntliggende nettverk, og ved bruk av alle slags tilbehør og eksterne enheter.

Høyoppløst virtuelt skrivebord med Citrix HDX

Lær hvordan

HDX Adaptive Transport er utformet for å gi brukerne best mulig opplevelse, enten det er i lokale nettverk, mobilnett eller fjernnett med lang ventetid. Foruten at økten forblir interaktiv, selv tusenvis av kilometer fra datasenteret, leverer den nyeste teknologien ytelsesforbedringer som sørger for at filoverføringer og utskrifter utføres opptil 10 ganger raskere. Sammenlignet med eldre teknologier, gir den siste HDX-standarden en bedre brukeropplevelse av innhold med rikt media, samtidig som båndbreddeforbruket reduseres med opptil 60 % og serverskalerbarheten opprettholdes på et høyt nivå.  

Citrix HDX-teknologien sørger for båndbreddeeffektiv og krystallklar tale, multimedia og video for virtuelle apper og skrivebord. Ved bruk av tilpasset komprimering og visningsteknikk, leverer HDX bedre bildekvalitet for animert innhold, servergjengitt video eller 3D-grafikk. De fleste moderne mobilenheter samt stasjonære datamaskiner, har regnekraften til å dekomprimere slike direkteavspillinger på farten. Tilpasset komprimering gjenkjenner intelligent brukerens hensikt, og prioriterer interaktive arbeidsflyter for en herlig opplevelse. Dette forbedrer sluttbrukerens produktivitet, selv i situasjoner med tap av pakker, overbelastning, lang ventetid og ustabilitet, som ofte forekommer i trådløse bredbåndsnett og mobilnett.  

Verktøy for samordnet kommunikasjon (UC) brukes i stadig større grad for samarbeid og produktivitet. Citrix har vært ledende innen optimalisering av tale og video ved bruk av UC over VDI, ved å samarbeide tett med ledende leverandører som Microsoft Skype for Business og Cisco Jabber. Vår unike løsning med Microsoft er bransjens første, og støtter Skype-tilbehør og avanserte anropsfunksjoner i virtuelle apper og på stasjonære datamaskiner. Løsningen overfører sanntidsbehandlingen av lyd/video til sluttpunktene, noe som bidrar til å øke serverskalerbarheten og skaper en raskere vei for lyd-/videotrafikken slik at den går direkte mellom den som ringer og mottakeren, uten å måtte benytte seg av «hairpinning» hele veien tilbake til datasenterserveren. Denne forbedrede brukeropplevelsen støttes med Skype for Business i Office 365 og lokalt – samtidig som sensitiv chatdata er godt sikret i datasenteret i motsetning til distribuerte endepunkter.  

HDX 3D Pro-teknologier optimaliserer ytelsen for grafikkintensive profesjonelle 3D-applikasjoner for virtuelle Windows- og Linux-skrivebord. Langsom gjengivelse av grafikk på grunn av nettverksforsinkelser er ikke lenger et problem – visuelt tapsfri dyp komprimering gjør det mulig for brukere å samarbeide i sanntid på pikselperfekte bilde Dette fører produktene raskere til markedet med sikker og global tilgang for optimalisering av avansert 2D- og 3D-grafikk og designapper og -data. Citrix er ledende innen virtualisering av grafiske programmer, og bransjens første og eneste løsning for å støtte maskinvarebasert GPU-deling på alle større hypervisorer, inkludert Citrix XenServer, VMware vSphere og Microsoft Hyper-V. Kundene kan velge den GPU-plattformen som tilfredsstiller deres grafikkrav på best mulig måte og leverer avanserte GPU-delingsfunksjoner med alle de store leverandørene, inkludert AMD, Intel og NVIDIA.

Profesjonelle, grafiske 3D-apper som kan ha nytte av HDX 3D Pro for forbedret ytelse for eksterne skrivebord inkluderer:

 • Datastyrte applikasjoner for design, produksjon og teknikk (CAD/CAM/CAE)
 • GIS (Geografisk informasjonssystem)-programvare
 • PACS (bildearkivering og kommunikasjonssystemer), så som medisinsk avbilding
 • Apper for produktlivssyklus og produktdataadministrasjon (PLM/PDM)
 • Siste versjoner av OpenGL, DirectX, NVIDIA CUDA og OpenCL
 • Støtte for både Windows- og Linux-baserte 3D-applikasjoner
 • Høytytende tynn klient til en ekstremt lav pris. Citrix Ready-partnerne ViewSonic og Micro Center har gjort VDI tilgjengelig nesten uansett budsjett med den ekstremt rimelige HDX Ready Pi-enheten som er basert på Raspberry Pi 3. HDX Ready Pi er en komplett montert tynn klient som har alt du trenger i en enkelt bestillingspakke. Denne lille og samtidig kraftige enheten støtter et bredt spekter av HDX-brukeropplevelseteknologier, inkludert avlasting av media, samtidig som den tilbyr enkel administrasjon og vedlikehold. Gå til Citrix HDX Ready Pi-siden for mer informasjon.
 • Støtte for lokal utskrift og nettverksutskrift Med HDX-utskrift kan IT gi tilgang til både lokalt definerte og øktdefinerte skrivere under bruk av XenApp og XenDesktop. Citrix universell skriverdriver muliggjør utskriftsfunksjonalitet samt optimal utskriftskvalitet, utskriftshastighet og miljøstabilitet.
 • Bruk av eksterne enheter med USB-omdirigering. Citrix Receiver programvare gir tilgang til ressurser fra XenApp- og XenDesktop-miljøer, og støttes på utallige plattformer og formfaktorer på tvers av flere millioner enheter. Hyppige oppdateringer og nært leverandørsamarbeid bidrar til å sikre en rask og sømløs integrasjon. Utvidet støtte for skrivere, skannere, tegnenettbrett, smartkortlesere og andre eksterne enheter bidrar til å komplettere løsningen og levere sømløs VDI ytelse. For mer informasjon om kompatible enheter, se Citrix Ready Marketplace.

Citrix-produkter

XenApp og XenDesktop

 • Leverer en sanntidsopplevelse, tilsvarende opplevelsen brukere får fra lokale skrivebord og apper.
 • Frigjør tid og penger til innovasjon, uten utskiftning av maskinvare ved å støtte rimelige, HDX-klare tynne klienter.
 • Nye muligheter for kollegene med HDX USB-omdirigering.

Se

Våg å sammenligne: Citrix kontra VMware

Se sammenligningen av Citrix HDX med VMware Horizon (PCoIP).

Les

De beste tjenesteleveransene

Den aller beste brukeropplevelsen til enhver tid.

Utforsk

Fire Citrix-referanser forteller om nye muligheter og fordeler

Design- og produksjonsorganisasjoner sentraliserer 3D-apper og -data for eksternt samarbeid med høy ytelse.

Neste trinn

Utforsk XenApp og XenDesktop