HD-brukeropplevelser på alle enheter

Lever virtuelle tjenester som både ser ut og føles som en lokal PC

For IT-avdelingen er det viktig å levere en sentralisert databehandlingsopplevelse, som er lik opplevelsen man får fra tykk klient, uansett enheten brukeren logger seg på med. Brukerne forventer sanntidsrespons fra appen, både når de kobler til fra pålitelige nettverk (LAN) og når de bruker utfordrende bredbåndsnettverk (WAN), med lav båndbredde, lang ventetid og/eller høyt pakketap. Løsningen er en virtualiseringsløsning som leverer app- og skrivebord effektivt uansett tid, sted og enhet.

Lær hvordan

Citrix HDX teknologien, inkludert i både XenApp og XenDesktop, leverer båndbreddeeffektiv, krystallklar tale, multimedia og video. Citrix HDX teknologi, med dyp komprimering av video og grafikk – ved bruk av H.264-komprimering – leverer bedre bildekvalitet for animert innhold, video med servergjengivelse eller 3D-grafikk. De fleste moderne mobilenheter, samt Windows-, Mac- og Linux-brukere, har endepunktsdatabehandling for dekomprimering av slike direkteavspillinger på farten.

Tilpasningsegnet komprimering gjør det mulig for XenApp og XenDesktop å skille mellom ulike typer brukerhandlinger og visuelt innhold, slik at effektene av pakketap, ansamling, treghet og ustabilitet elimineres. Dette er vanlig i trådløse og mobile bredbåndsnettverk hvor brukeropplevelsen er dårlig, til tross for tilgjengelig båndbredde.  

Citrix samarbeider med ledende leverandører av samordnet kommunikasjon (UC) for å optimalisere leveransen av populære videokonferanseapplikasjoner for softphone-enheter og skrivebord, så som Microsoft Skype for Business, ved å flytte mediebehandlingsoppgaven til brukerens enhet. Retningslinjer for optimalisering i sanntid hindrer venting som skyldes «hårnålskurver», slik at lyd og video kan flyttes fra endepunkt til endepunkt uten å overføres helt tilbake til sentralverten i datasenteret. Resultatet er en fantastisk brukeropplevelse og bedre brukertetthet på vertsserveren.

HDX 3D Pro-teknologier optimaliserer ytelsen for grafikkintensive profesjonelle 3D-applikasjoner for virtuelle Windows- og Linux-skrivebord. Langsom gjengivelse av grafikk på grunn av nettverksforsinkelser er ikke lenger et problem – visuelt tapsfri dyp komprimering gjør det mulig for brukere å samarbeide i sanntid på pikselperfekte bilde Dette fører produktene raskere til markedet med sikker og global tilgang for optimalisering av avansert 2D- og 3D-grafikk og designapper og -data. Citrix er lederen innen grafisk applikasjonsvirtualisering, inkludert den første løsningen som støtter maskinvarebasert GPU-deling, og de inngår partnerskap med NVIDIA og Intel om leveranse av avanserte vGPU-funksjoner.

Profesjonelle, grafiske 3D-apper som kan ha nytte av HDX 3D Pro for forbedret ytelse for eksterne skrivebord inkluderer:

  • Datastyrte applikasjoner for design, produksjon og teknikk (CAD/CAM/CAE)
  • GIS (Geografisk informasjonssystem)-programvare
  • PACS (bildearkivering og kommunikasjonssystemer), så som medisinsk avbilding
  • Apper for produktlivssyklus og produktdataadministrasjon (PLM/PDM)
  • Siste versjoner av OpenGL, DirectX, NVIDIA CUDA og OpenCL
  • Støtte for både Windows- og Linux-baserte 3D-applikasjoner

Citrix Receiver programvare gir tilgang til ressurser fra XenApp- og XenDesktop-miljøer, og støttes på utallige plattformer og formfaktorer på tvers av flere millioner enheter. Hyppige oppdateringer og nært leverandørsamarbeid bidrar til å sikre en rask og sømløs integrasjon. Utvidet støtte for skrivere, skannere, tegnenettbrett, smartkortlesere og andre eksterne enheter bidrar til å komplettere løsningen og levere sømløs VDI ytelse.

Med HDX-utskrift kan IT gi tilgang til både lokalt definerte og øktdefinerte skrivere innen XenApp og XenDesktop økter. Citrix universell skriverdriver muliggjør utskriftsfunksjonalitet samt optimal utskriftskvalitet, utskriftshastighet og miljøstabilitet.

Citrix-produkter

XenApp og XenDesktop

  • Leverer en sanntidsopplevelse, tilsvarende opplevelsen brukere får fra lokale skrivebord og apper.
  • Frigjør tid og penger til innovasjon, uten utskiftning av maskinvare ved å støtte rimelige, HDX-klare tynne klienter.
  • Nye muligheter for kollegene med HDX USB-omdirigering.

Se

Våg å sammenligne: Citrix kontra VMware

Se sammenligningen av Citrix HDX med VMware Horizon (PCoIP).

Les

De beste tjenesteleveransene

Den aller beste brukeropplevelsen til enhver tid.

Utforsk

Fire Citrix-referanser forteller om nye muligheter og fordeler

Design- og produksjonsorganisasjoner sentraliserer 3D-apper og -data for eksternt samarbeid med høy ytelse.