Oppgrader til Windows 10

Eliminer utfordringene og kompleksiteten ved en migrering til Windows 10 med en virtuell skrivebordsløsning  

Medarbeidere oppgraderer sine personlige enheter til Windows 10 i rekordfart, og virksomhetens IT-avdeling har ikke lenger ansvar for å styre og utføre en kontrollert OS-migrering. Virksomheter må utarbeide en strategi for å opprettholde produktiviteten samt støtte medarbeiderne sine uavhengig av valgt enhet og operativsystem.

Se hvor enkelt det er å kjøre et virtuelt Windows 10-skrivebord

Ta i bruk Windows 10. Gjør det enklere å oppdatere OS.

Last ned overføringspakken for Windows 10 for å lære hvordan du effektiviserer overføringen av operativsystemer nå og oppdateringer i fremtiden.

Lær hvordan

Uansett om du er klar for å oppgradere til Windows 10 i dag, eller du planlegger å gjøre det i fremtiden, kan Citrix i samarbeid med Microsoft hjelpe deg med migreringen til Windows 10. XenApp og XenDesktop applikasjonsvirtualisering og VDI-løsninger gjør det mulig for medarbeiderne å være fleksible på enhver enhet mens produktiviteten opprettholdes med firmaeide og støttede applikasjoner og skrivebord før, under og etter en støttet migrering til Windows 10.

Apper kjører fra datasenteret, ikke på endepunktet, slik at eventuelle problemer med OS-kompatibilitet unngås. IT gir brukerne fleksibiliteten de har behov for samtidig som støttede applikasjoner, skrivebord og data er sikret i datasenteret.

OS-migreringsprosessen forenkles i stor grad ved å sentralisere leveransen av nye Windows 10 virtuelle skrivebord til alle medarbeidere, samtidig som pågående vedlikehold og fremtidige oppdateringer blir strømlinjeformet. Med VDI kan du raskt og enkelt implementere Windows 10 enheter og gi brukerne den opplevelsen de krever, samtidig som du opprettholder kontrollen over migreringsprosessen.

Avansert analysering av applikasjonskompatibilitet samt konfliktløsning gjør det mulig for kunder å se hvilke applikasjoner som vil fungere med Windows 10 og Edge-nettleseren, eventuelle bindinger disse appene har og hvordan eventuelle problemer kan løses. XenApp og XenDesktop med AppDNA kan redusere kostnadene og kompleksiteten ved oppgraderinger, migreringer og oppdateringer av applikasjoner med så mye som 90 prosent.

Citrix-produkter

XenApp og XenDesktop

  • Gjør det mulig for IT-organisasjoner å levere umiddelbar tilgang til viktige forretningsapplikasjoner på Windows 10-enheter.
  • Reduser kostnadene og kompleksiteten ved oppgraderinger, migreringer og oppdateringer av applikasjoner med så mye som 90 prosent.
  • Rask distribusjon av Windows 10 virtuelle skrivebord med sentralisert styring

Se

Helseorganisasjon implementerer Windows 10 uten nedetid

Finn ut hvorfor Allegro Pediatrics valgte XenApp og XenDesktop for å implementere nye Windows 10-enheter til medarbeiderne sine

Les

Forenkle migreringen til Windows 10 og senere versjoner

Windows 10 er her og det vil være den raskeste OS-migreringen i historien. Er du klar?

Utforsk

Gå over til Windows 10

Lær hvorfor og hvordan du implementerer Windows 10 som et virtuelt skrivebord, inkludert fordelene, funksjoner og den forbedrede brukeropplevelsen.