Vi har samlet Citrix-løsningene og porteføljen vår. Les mer.

Leverer den digitale virksomheten

I Citrix har vi ett altoverskyggende mål: Å levere sikker og enkel tilgang til alle apper og data. Hvor som helst, når som helst, til alle typer enheter i alle nettverk.

Teknologi skal gi nye muligheter. Våre kunder flytter egne grenser for produktivitet og innovasjon ved at deres ansatte trygt kan jobbe hvor som helst og når som helst. Med Citrix er kritiske systemer alltid tilgjengelige.

Citrix' viktigste oppgave er å levere løsninger som gjør at mennesker, organisasjoner og ting er trygt tilkoblet og tilgjengelig. I et digitalisert næringsliv får våre kunder verktøyene og evnene som gjør det lettere å gjøre det ekstraordinære mulig. Dette med verdens beste integrerte IT-tjenester som gir levering av programmer og data ⎯ når som helst, hvor som helst.

Strategier for å oppnå vår visjon

Digitaliseringen endrer alle næringer. Virksomheter behøver evnen til å skape nye disruptive forretningsmodeller, finne nye måter å engasjere ansatte og kunder på, og tilby nye måter å arbeide på. Utfordringen er kompleksiteten og begrensningene i eksisterende systemer, og bekymringer over sikkerhet som hindrer mange fra å bevege seg helt inn i den digitale fremtiden.

Vi mener vi har den beste resepten på hvordan man best lykkes med digitalisering. Vår løsning spinner rundt fire hovedområder:

  • Som lederen i Workspace as a Service (WaaS)-markedet tilbyr Citrix den mest komplette og integrerte plattform for sikre leveranser av apper, data og nettverksløsninger fra skyen.
  • Vi skal styrke vår lederposisjon og bli enda bedre på løsninger for appleveranse og integrerte digitale arbeidsplasser.
  • Tilby sikre og robuste nettverksløsninger til virksomheter av alle størrelser og til drifts- og tjenestetilbydere.
  • Vi skal bli den foretrukne og mest brukte løsningen for intelligent analyse for prediktiv og spesifikk innsikt i alle segmenter.

Utforsk løsninger som møter dine unike bransje- og virksomhetsbehov

Citrix (NASDAQ:CTXS) har som mål å fremme en verden der mennesker, organisasjoner og elementer er sikkert tilkoblet og tilgjengelige for å gjøre det ekstraordinære mulig. Vi hjelper kundene med å tenke nytt om fremtidens arbeid, ved å levere det mest omfattende og sikre digitale arbeidsområdet som forener appene og dataene teknikere behøver for å være produktive, og forenkler ITs evne til å bruke og administrere komplekse nettskymiljøer. Med en årlig omsetning i 2017 på $ 2,82 milliarder, brukes Citrix' løsninger i over 400 000 organisasjoner, inkludert 99 prosent av Fortune 100 og 98 prosent av Fortune 500.