Leverer den digitale virksomheten

I Citrix, har vi ett altoverskyggende mål: Å levere sikker og enkel tilgang til alle apper og data. Hvor som helst, når som helst, til alle typer enheter i alle nettverk.

Teknologi skal gi nye muligheter. Våre kunder flytter egne grenser for produktivitet og innovasjon ved at deres ansatte trygt kan jobbe hvor som helst og når som helst. Med Citrix er kritiske systemer alltid tilgjengelige.

Citrix sin viktigste oppgave er å levere løsninger som gjør at mennesker, organisasjoner og ting er trygt tilkoblet og tilgjengelig. I et digitalisert næringsliv får våre kunder verktøyene og evnene som gjør det lettere å gjøre det ekstraordinære mulig. Dette med verdens beste integrerte IT-tjenester som gir levering av programmer og data ⎯ når som helst, hvor som helst.

Strategier for å oppnå vår visjon

Digitaliseringen endrer alle næringer. Virksomheter behøver evnen til å skape nye disruptive forretningsmodeller, finne nye måter å engasjere ansatte og kunder på, og tilby nye måter å arbeide på. Utfordringen er kompleksiteten og begrensningene i eksisterende systemer, og bekymringer over sikkerhet som hindrer mange fra å bevege seg helt inn i den digitale fremtiden.

Vi mener vi har den beste resepten på hvordan lykkes med digitalisering. Vår løsning spinner rundt fire hovedområder:

  • Som lederen i Workspace as a Service (WaaS) markedet tilbyr Citrix den mest komplette og integrerte plattform for sikre leveranser av apper, data og nettverksløsninger fra skyen.
  • Vi skal styrke ledelsen og bli enda bedre på løsninger for applikasjonsleveranse, virtualisering og mobilitet.
  • Tilby sikre og robuste nettverksløsninger til virksomheter av alle størrelser, og til drifts- og tjenestetilbydere.
  • Bli den foretrukne løsningen for «enterprise file synchronization and sharing» (EFSS) i alle segmenter og næringer.

Utforsk løsninger som møter dine unike bransje- og virksomhetsbehov

Citrix (NASDAQ:CTXS) tilrettelegger for en verden hvor mennesker, virksomheter og ting er tilkoblet og tilgjengelige. Citrix-teknologi gjør det enkelt å få sikker tilgang til apper og data , slik at mennesker kan arbeide hvor og når som helst. Citrix tilbyr en komplett og integrert portefølje med arbeidsflater-som-en-tjeneste, applikasjonsleveranse, virtualisering, mobilitet, nettverksleveranse og fildelingsløsninger som gjør IT i stand til å sikre at kritiske systemer er tilgjengelige for brukerne via skyen eller på lokasjon, og på tvers av enhetstyper og plattformer. Med en årlig omsetning i 2015 på 3,28 milliarder dollar har Citrix løsninger som brukes av mer enn 400 000 virksomheter og mer enn 100 millioner brukere på verdensbasis. Les mer på citrix.no.