Bli Citrix-partner

Bli med i et fellesskap av anerkjente teknologiledere og gi kundene dine bransjeledende verktøy som sikrer data og apper. Ved å bli en Citrix-partner kan du benytte deg av forretningsmuligheter i nye, lønnsomme markeder. Planlegg, distribuer og administrer Citrix-løsninger for å øke lønnsomheten – både for din egen og kundens virksomhet

Velg samarbeidsformen som best passer deg.

Bli Citrix-forhandler, -rådgiver eller -referansepartner

Spesialisert partner

Tilby Citrix-virtualiseringsløsninger, inkludert driftede skrivebord og apper, på leie-, abonnements- eller tjenestebasis.

Løsningsrådgiver

Oppnå kundenes tillit som en ekspert på løsninger som muliggjør mobile arbeidsstiler, og motta incentiver som anerkjenner ditt engasjement og din suksess.

SaaS Referral Partner

Anbefal våre bransjeledende SMB SaaS-løsninger til kundene dine og motta belønning for hver henvisning.

Systemintegrator

Hjelp bedriftskunder med å organisere, planlegge og levere innovative forretningsløsninger som benytter de ulike Citrix-produktene.

Les mer

Uavhengig programvareleverandør

Integrer Citrix-teknologi i dine egne programvareløsninger for å levere bransjeledende funksjoner, ny funksjonalitet, bedre ytelse og større avkastning på investeringer.

Les mer

Administrer og støtt partnere
 

Distributør

Gir salg, ordrebehandling og støtte til leverandører og forhandlere av Citrix Solution.

Tilby opplæring
 

Autorisert opplæringssenter

Hjelp kundene med å øke avkastningen på investeringer og forbedre IT-produktiviteten med opplæring i og sertifisering for Citrix-produkter.

Vis kompatible løsninger

Citrix Ready

Gjør det enkelt for kundene å finne produktet, løsningen eller tjenesten din etter å ha testet og verifisert at det er Citrix-kompatibelt.